15 Temmuz İlkokulu

Telefon : 04522331964
WEB https://ordu15temmuzilkokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİMAHALLE 322. SOKAK NO 2 ALTINORDU ORDU
VİZYON : Tüm paydaşların (Çalışan, veli, öğrenci, çevre ve kurumların) memnuniyetini sağlamış, güvenini kazanmış, seçkin ve tercih edilen bir kurum olabilmek.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Akademik yönden başarılı, sosyal ve kültürel yönden donanımlı, vatanına ve milletine bağlı, değişen şartlara ayak uydurabilecek yeterliliklere sahip, özgüveni yüksek nesiller olarak yetiştirebilmek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :12000
Isınma : KALORİFER (Doğalgaz)
Servis : Okulumuza öğrencilerin taşındığı 5 (beş) adet özel servis bulunmaktadır
Ulaşım : OKULUMUZ DOLMUŞ GÜZERGAHI ÜZERİNDE AYRICA YAYA OLARAK ÇABUK ULAŞILABİLECEK UZAKLIKTADIR
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ YENİMAHALLEDE ORDU OTOGARINA 250 METRE ALTINORDU BELEDİYESİNE 30 METRE UZAKLIKTA ŞEHİR MERKEZİ İÇİNDEDİR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : TAEKWONDO ATLETİZM SATRANÇ EĞİTİMİ VERİLMEKTEDİR